top of page

NIEUWE PROJECTEN

 • Een plek onder de zon
  Een plek onder de zon
  Najaar 2024
  Omroep GLD
  Najaar 2024
  Omroep GLD
  In ‘Een plek onder de zon’ volgen we een aantal inwoners van een luxueus nieuwbouwcomplex waar tegen een lagere huur, verwacht wordt dat je naar elkaar omkijkt. Een verplichte gemeenschapszin. Hoe pakt deze nieuwe vorm van saamhorigheid uit?
  Delen
 • De Energievrijstaat
  De Energievrijstaat
  Januari 2023
  Documentaire
  Januari 2023
  Documentaire
  In ‘De Energievrijstaat’ volgen we 5 jaar lang de grensverleggende projectontwikkelaar Pim de Ridder, die zich waagt aan het energie-neutraal maken van zijn geboortedorp Terheijden. Het is een race tegen de klok, die schetst hoe complex transitie in de praktijk is.
  Delen
 • De Bleekneusjes Gaan Terug
  De Bleekneusjes Gaan Terug
  September '22
  Omroep MAX (NPO2) & Omroep GLD
  September '22
  Omroep MAX (NPO2) & Omroep GLD
  In de documentaire 'De Bleekneusjes Gaan Terug' reizen Bob (89) en Theo (88) af naar Engeland. Terug naar de plek waar ze als kinderen, na de hongerwinter zo hartelijk werden opgevangen. Samen met 400 andere ondervoede en getraumatiseerde kinderen, konden ze bij Engelse pleeggezinnen aansterken.
  Delen
 • Het Fantastische Leven van John & Benji
  Het Fantastische Leven van John & Benji
  IFF Tegenstroom
  Sas van Gent
  IFF Tegenstroom
  Sas van Gent, 4551 Sas van Gent, Nederland
  De Rijksoverheid wil dat mensen met psychische problemen zo veel mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. John is hier een van. Drie keer werd hij gedwongen opgenomen in een psychiatrische inrichting. Nu woont hij samen met zijn chihuahua in Arnhem. Hoe hem dat vergaat zie je in de documentaire.
  Delen
 • De Kaaisjouwers
  De Kaaisjouwers
  9 februari 2021
  Documentaire
  9 februari 2021
  Documentaire
  De documentaire Kaaisjouwers is een ode aan de mannen op wiens ruggen hele scheepsladingen de Nijmeegse bovenstad in werden gedragen.
  Delen
 • De Helden van het G-team
  De Helden van het G-team
  Nu op NPO2
  Tv-serie
  Nu op NPO2
  Tv-serie
  In het televisieprogramma ‘De Helden van het G-team’ volgen we het allereerste seizoen van het G-team van de Graafschap, dat in de Bijzondere Eredivisie speelt.
  Delen
 • De Restauratie
  De Restauratie
  Verwacht 2024
  Documentaire
  Verwacht 2024
  Documentaire
  Na 75 jaar wordt een landgoed nieuw leven ingeblazen. We volgen de unieke restauratie, waarbij tijd geen rol speelt. Alle focus ligt op kwaliteit en vakmanschap. Een bijzonder proces, waarbij het oorspronkelijke landgoed centraal staat.
  Delen
bottom of page