top of page

Nee, wij zijn niet het standaard productiehuis. Oprichters Anne (28) en Sabine (51) vormen een uniek creatief duo. Moiety combineert ervaring met een frisse blik en originaliteit. Het relatief onbekende Engelse woord 'moiety' betekent in het Nederlands 'een geheel van twee gelijke delen'. De bedrijfsnaam weerspiegelt de collaboratie van de twee eigenaren van het productiehuis.

FOUNDERS

Sabine Eijkholt
  • Linkedin
  • Grey Instagram Icon

SABINE EIJKHOLT  / CO-OWNER

Doorgewinterde programmamaker, regisseur en producent. Open en nieuwsgierig. Een verhalenverteller in hart en nieren. Al bijna 20 jaar werkzaam in de tv-wereld.

 

In 2014 richt ze haar eigen bedrijf op : Eijkproducties, waarmee ze tv-programma’s produceert,  lange opdrachtfilms en documentaires. Met een gedegen en sterk netwerk is geen opdracht te complex. Ze weet telkens weer het uiterste uit een team te halen. 

Tijdens het produceren van een televisieserie voor Omroep Gelderland werkt ze samen met Anne. Sindsdien is de samenwerking als vanzelf uitgegroeid.

+31 6 10 32 59 86

1621417943515_edited_edited.jpg
  • LinkedIn
  • Grey Instagram Icon

ANNE VAN RIEL / CO-OWNER

Na haar afstuderen aan de School voor Journalistiek maakt ze een vliegende start. Ze  lanceert  haar eerste documentaire tijdens het internationale filmfestival CampusDoc. 'Breekbaar als glas' wint de eerste prijs van de vakjury en wordt uitgezonden op RTV Oost, 2doc en het internationale filmfestival in Cork. Nog gedurende dit proces gaat ze aan de slag als camerajournalist bij SkyHigh TV in Hilversum.

 

Ze groeit door naar de afdeling programma ontwikkeling, waar ze televisieformats bedenkt. Deze kennis neemt ze mee als ze na twee jaar besluit om  als zelfstandige door te gaan. Na vijf succesvolle jaren als eigenaar van 

Avr-producties kruisen haar wegen die van Sabine.

+31 6 11 79 32 66

bottom of page