top of page

Nu op NPO2

|

Tv-serie

De Helden van het G-team

In het televisieprogramma ‘De Helden van het G-team’ volgen we het allereerste seizoen van het G-team van de Graafschap, dat in de Bijzondere Eredivisie speelt.

De Helden van het G-team
De Helden van het G-team

Info

Nu op NPO2

Tv-serie

Achtergrond

In het televisieprogramma ‘De helden van het G-team’ volgen we het allereerste seizoen van het G-team van de Graafschap, dat in de Bijzondere Eredivisie speelt.

Alles rondom het team ademt Eredivisie. Ze worden vervoerd in de officiële spelersbus. Spelen in de mooiste stadions. Worden onthaald als helden. En de pers hijgt in hun nek.

Het team van 12 jongens en meisjes met een verstandelijke of fysieke beperking, heeft de taak om de eer van De Graafschap in de Eredivisie te verdedigen.

Gelukkig heeft het team een uitgebreide staff rondom zich heen verzameld, die de competitie in goede banen leidt. Met bevlogen hoofdtrainer Boudewijn en assistent-trainer Eddy (syndroom van Down), twee begeleidende trainers en teammanager Belinda is er aan professionaliteit geen gebrek.

In de 4-delige serie volgen we het team op weg naar de finale die gaat plaatsvinden op De Vijverberg. We zien het team tijdens de wedstrijden en trainingen. In kleedkamers, de spelersbus en alles wat er bij het team komt kijken.

Het seizoen begint met tegenslag, ze verliezen de eerste wedstrijden van de competitie. De tegenslag is groot. Lukt het het team om dit verlies om te buigen naar een succesverhaal?

Bekijk de serie hier:

https://www.gld.nl/de-helden-van-het-g-team 

Deel dit nieuws

bottom of page